English (United Kingdom)Serbian (Latin)


      

O estetici

Kristina, 38 godina

“Želela sam da se otarasim mojih dubokih bora u čeonom delu lica koju su činile da izgledam mnogo starije nego što sam se osećala. Nisam mogla da podnesem to što me ljudi stalno pitaju da li sam uznemirena i to samo zbog mog izraza lica. Moj dermatolog mi je preporučio estetski tretman sa Princezom. Njegova obećanja da je proizvod potpuno bezbedan i da ga koža vrlo dobro podnosi me je ubedilo da mu dam šansu. Rezultat je bio začuđujuć. Zahvaljujući Princezi izgledam prirodno i mlado i osećam da je pozitivno uticala na moj život.”

Da li ste ikada želeli da povratite svoju lepotu i obrišete sve znakove starenja? Sa Princezom (Princess) nudimo vam mogućnost da ostvarite svoju želju na prirodan i bezbedan način.

Princeza (Princess) revitalizuje vaš izgled otkrivajući vašu prirodnu lepotu. Naš proizvod je baziran na hijaluronskoj kiselini neživotinjskog porekla. Razvili smo je kako bismo razne kozmetičke znakove podvrgli tretmanu i pokazalo se da:

  • ispravlja bore, nabore i ožiljke
  • jača volumen lica
  • uvećava usne
  • hidrira i podmlađuje kožu

Croma se ponosi time što ima potpuno vlasništvo nad razvojem ovog proizvoda što podrazumeva dizajn, izradu, primarnu i sekundarnu ambalažu, proveru etiketa, finalnu proveru, sterilizaciju vlažnom toplotom i puštanje prozvoda na tržište – za razliku od većine konkurenata na tržištu.