English (United Kingdom)Serbian (Latin)


      

Princess - nega kože

Naša nova linija komplementarne kozmetike trenutno sadrži dve različite formulacije maski za lice, koje su specijalno dizajnirane da hidriraju kožu, umiruju iritacije i podrže oporavak kože usled stresa, umora, nečistoća ili estetskih tretmana. Odabrani su samo oni sastojci koji su zaista korisni za kožu.

Redovna upotreba Princess® proizvoda za negu kože će vratiti sjaj i vitalnost Vašoj koži uz pomoć:

  • smanjivanja finih linija i sprečavanja pojava bora
  • hidratacije isušene kože
  • izravnavanja površine kože
  • povećanja sjaja kože

Princess® maske za negu kože su sačinjene od netkanih materijala i to od 100% veštačke svile i bez parabena. Maske su pogodne za sve tipove kože i preporučuju se za rutinsku negu lica. Jednostavne su za nanošenje i uklanjanje. Prosto nanesite masku na čisto i suvo lice, uklonite zaštitni beli papir i ostavite da deluje 15 minuta. Nakon toga uklonite masku i masirajte kožu viškom losiona.


Maska od hijalurinske kiseline

Princess Skincare Maska Od Hijalurinske Kiseline

Hidratantna kupka za Vaše lice

Maska od hijaluronske kiseline (HK) obnavlja dehidriranu kožu, ublažava vidljivu suvoću i pomaže da se povrati elastičnost i čvrstina kože. Pored efekat hlađenja koji ima, maska od hijaluronske kiseline doprinosi prirodnom i zdravom sjaju i čuva mlad izgled kože.

Glavni sastojci su HK sa visokom moći vezivanja vode, zatim Imperata cilindrica koja pruža intenzivnu hidrataciju, pa ekstrakt korena sladića koji pomaže da se smiri iritacija, kao i ekstrakt algi, koji je bogat antioksidantnim vitaminima.


Moćan odbrambeni štit

Maska od zelenog čaja je bogata antiokdansima koji predstavljaju jak odbrambeni štit protiv slobodnih radikala, smiruju iritacije, podstiču prirodan i zdrav sjaj i čuvaju mlad izgled kože.

Ovaj osvežavajući rastvor sadrži zeleni čaj (izvanrednih antioksidantskih osobina), Aloe Barbadensis (veoma pospešuje hidrataciju), Cucumis sativus (bogat vitaminom C i A) i ekstrakt algi (bogate antioksidantskim vitaminima).

Maska od zelenog čaja

Princess Skincare Green Tea Mask


Princess Skincare

DAILY YOUTH

Hidrantni gel
Dnevna i preventivna nega kože,
u borbi protiv prevremenog starenje kože

RECOVERY

Umirujuća esencija
Regeneracija oslabljene kože